9 comments on “Honda CBR 250RR 2016, Awas Zonk…

  1. Lha pancen. Bane 2, setange kiwa tengen, bentuke yo koyo motor sport biasa. Emang ngarep sing ky opo? CBR 150? menurutku ngganteng. Proporsional.

    NVA wingi yo mak plekutuk, lampu ngarep kr airscoop e yo mung ngono. Aerox? Isih bantet biasa ngono. CB? Isih ngono 2 jg.

    Emang ngarep opo? Sing mesthi R25 ga mungkin diupdate kan? Isih ngono 2 wae jg kan?

    Sing penting konsumen ono tambahan pilihan.

  2. eh setelah dibuka nih artikel biasa aja..mak klutik “gur ngono tok”😆 … Hasta mañana…kiraiinnn….. hadeuh

  3. Ya beda lah, bedanya asepdon, arm pisang, setang under wear eh under yoke, sendalpot bolongane loro, tangki semi kondom. Kalo samanya ya sama2 montor semprot. 🙂

Leave a Reply