29 comments on “Balada bWAday Jilid Dua…

  1. Yo kerasa bingit Nek wis diendel nggo mangan Karo mbensin, tp yo cebe gede kwi. Nek aku jyan nembe nggo tuku kopi Temanggung, rung pernah nyairke πŸ˜‚ lagian yo cwilik ulihke, wadoh Karo Kowe. Mangkane ra pati kroso bwadai aku

Leave a Reply