0 comments on “Michelin Pilot Street, Mantep Juga Nih Ban…

  1. spidometermu dadi ra akurat..pulsar lho.. :mrgreen:
    njengking yo ngarep medhun mburi munggah.. 🙄
    buadut 4 bulan nambah 14000..wis koyo ojek antar kota antar propinsi wae.. 😆

Leave a Reply