10 comments on “Besok Ujian Praktek Bahasa Jawa

  1. apik
    apik
    apik

    wong jawa saiki malah pinter basa inggris, basa jepang
    tapi lali basane dhewe

    ngono kok meh nyonto jepang. jepang negara maju tapi tetep maju budaya tradisionale

Leave a Reply